facebook

THE TOP BRANDS OF TOMORROW

Ubuy Finland
En ledande internationell onlinebutik för lyxvarumärken och premiumprodukter i Finland


Ubuy Finland, med stöd av många års expertis inom e-handelsindustrin, står som en av de största webbshoppingwebbplatserna som garanterar leverans av internationella produkter över hela världen. Vår användarvänliga, dynamiska och pålitliga plattform är erkänd för sina noggrant strukturerade tjänster, efter att ha fått många positiva kundbedömningar och branschutmärkelser. Som en enda online-shoppingdestination ger Ubuy Finland kunder möjlighet att få tillgång till avancerade varumärken och premium-utländska produkter, ofta svårfångade på den lokala marknaden. Vår butik är hem för en oöverträffad samling av de senaste lokala och globala varumärkena, och erbjuder dig en unik shoppingupplevelse oöverträffad av andra plattformar.

Utnyttja möjligheten att utnyttja de bästa online-shopping-erbjudandena och rabatterna när du handlar från Ubuys multi-store eCommerce-plattform. Vi använder avancerad teknik och robusta säkerhetssystem, inklusive SSL-certifiering och säkra betalningsportar, för att säkerställa en sömlös och skyddad gränsöverskridande shoppingupplevelse i varje steg i din beställningsprocess. På Ubuy Finland kan du utforska och köpa importerade artiklar från ett omfattande sortiment av produktkategorier, alla inrymda i våra global varumärkesbutik. Våra mest populära kategorier inkluderar Mode och smycken, Elektronik, Mobiltelefoner och tillbehör, Baby & småbarn, Hemvaror, Parfymer och dofter, Skönhet och personlig vård, Sport & verktyg, Bagage- och reseutrustning, böcker, Automotive, Livsmedels- och gourmetmat, Hälsa & hushåll, Verktyg och hemförbättringar och Kontorsprodukter.  

Välj Ubuy Finland för en enastående online-shoppingupplevelse som ger världen till din dörr, vilket säkerställer att du har tillgång till de finaste produkterna som den globala marknaden har att erbjuda. Din tillfredsställelse och säkerhet är våra högsta prioriteringar, och vi har åtagit oss att leverera excellens vid varje steg på din resa med oss.

Populära kategorier
Mest sålda produktkategorier på Ubuy Finland


Välj att handla från Ubuys populära produktkategorier som elektronik, mobiltelefoner och tillbehör, kök och matsal, böcker och kontorsprodukter.. Få dina föredragna importerade produkter från dessa kategorier.. Det finns olika filter tillgängliga för att söka efter dina önskade märkesprodukter och för att handla på ett snabbt och effektivt sätt.. Få globalt varumärkesprodukter levererade direkt till din dörr utan problem.  


Vi tillhandahåller de bästa onlineshoppingerbjudandena för alla elektroniska föremål som TV och video, hemljud och musik, kameror och drönare, bärbar teknologi och elektroniska tillbehör för att passa dina behov och även passa din budget. Vår samling av mobiler, bärbara datorer, TV-apparater etc erbjuds på ett brett urval med de senaste uppdaterade erbjudandena och rabatter under hela året. Högkvalitativa produkter och tjänster gör att du kan få en lycklig shoppingupplevelse online.

Visa mer

Ubuy är en av de bästa shoppingbutikerna online som erbjuder en kollektion av handväskor, klänningar, kosmetika, smycken, jeans, t-shirts och skor som finns i olika storlekar, former, färger och mönster för att ge maximal glädje för kunderna. Särskild försiktighet tas för att säkerställa att endast de bästa produkterna når dig. Se nu charmig och vacker ut med vårt utbud av populära modeprodukter tillgängliga med en knapptryckning.

Visa mer

Vårt exotiska sortiment av parfymer från olika premiummärken finns i en mängd olika dofter för att väcka dina sinnen och få dig att känna dig fantastisk. De förbättrar ditt humör och får dig att känna dig mer självsäker och bättre med dig själv. Prova nu våra parfymer för att skämma bort dina sinnen och visa upp dina dofter vart du än går och gör ett djärvt uttalande!!

Visa mer

Få de senaste onlineerbjudandena och bästa erbjudandena på mobiltelefoner och mobiltelefontillbehör hos Ubuy. Vi tillhandahåller ett dynamiskt utbud av mobiltelefoner med olika specifikationer för att passa dina individuella smaker och preferenser. Flera märken av mobiltelefoner är tillgängliga för att ge dig en fantastisk upplevelse till konkurrenskraftiga priser. Hitta din drömmobil här och uppfyll din önskan att hålla kontakten med stil.

Visa mer

Vårt urval av bärbara speldatorer ger non stop underhållning och roligt för hela familjen. Det hjälper dig att ansluta, koppla av och utforska dina kreativa färdigheter. Högkvalitativa processorer och ljudsystem i de bärbara datorerna erbjuder en uppslukande spelupplevelse som aldrig förr.

Visa mer

Förbättra ditt utseende och din personlighet med vårt exotiska utbud av märkesvaror skönhetsprodukter som ger dig stor komfort och tillfredsställelse. Våra produkter testas i stor utsträckning för att säkerställa att de är hudvänliga och ger långvarig skönhet. Så se vacker ut och känn dig fantastisk med rätt val.

Visa mer

Det är dags att uppgradera ditt hem och göra det bättre än någonsin tidigare. Därför hjälper vår kollektion av hemförbättringsprodukter dig att göra ditt hem mer levande och vackert. Vi har ett brett utbud av färger, mönster, texturer och former för att passa din inredning och lägga till glamour till ditt hem.

Visa mer

Alla typer av kontorsprodukter finns i vår kollektion. Du behöver inte leta någon annanstans för att hitta något av dina kontorsmaterial. Du hittar högkvalitativa prisvärda produkter för att passa dina specifika krav här på Ubuy.

Visa mer

Ubuy, vi levererar.
Köp utländska varor från populära globala varumärken online i Finland


Om du letar efter en portal som låter dig köpa internationella produkter och utländska varor online, medan du kopplar av i bekvämligheten av ditt hem, då är Ubuy rätt plats för dig. Vi håller kundernas krav på topp samtidigt som vi tillhandahåller snabba och tillfredsställande tjänster. Handla kända internationella märkesvaror online och få dem levererade.

Håll dig uppdaterad!
Ta del av exklusiva onlineshoppingerbjudanden och rabatter på importerade produkter hos Ubuy


Få tag i autentiska lyxvarumärken och importerade varor online till rimliga priser från vår utlandshandelsbutik online. Dra nytta av de otroliga erbjudandena och erbjudandena som vi rullar ut på speciella dagar och en mängd olika tillfällen i alla våra kategorier. Varför vänta?. Ta ditt gyllene tillfälle och spara massivt på alla köp du gör från Finland:s globala shoppingplattform idag.